Pestolla maustettu tomaatti-mozzarellapiirakka

Pestolla maustettu tomaatti-mozzarellapiirakka

12 annosta
alle 30 min
Keskitaso

Ainekset

pohja

1 pkt (400 g) pakastepiirakkataikinaa

Täyte

2.5 rkl pestoa
200 g mozzarellaa viipaleina
4 tomaattia viipaleina
pinjansiemeniä
basilikaa
rucolaa

Valmistusohje

Pestolla maustettu tomaatti-mozzarellapiirakka sopii nautittavaksi salaatin ja lempiviinin kanssa tai teehetken suolapalana.

1. Sulata taikina ja painele se piirakkavuoan pohjaan ja reunoille. Tue reunat foliolla, etteivät ne valu alas.
2. Pistele pohja ja paista sitä 200 asteen uuninlämmössä noin 15 minuuttia.
3. Levitä pesto sekä mozzarella-ja tomaattiviipaleet esipaistetun pohjan päälle. Ripottele pinnalle pinjansiemenet. Jatka paistamista noin 15 minuuttia.
4. Ripottele päälle tuoretta basilikaa ja rucolaa.

Avainsanat