Ainekset
Lisäksi:
Valmistusohje
Pekingiläisessä kauppahallissa myytiin munalla ja lihalla täytettyjä muhevia leipäkääröjä. Pehmeät leivät paistettiin isolla levyllä yhdessä munan kanssa. Mainio versio leipärullasta syntyy omasta Lapin rieskastamme ja karjalanpaistilihoista.
1. Paloittele liha. Sekoita liemi kattilassa tai isossa wokissa, kuumenna kiehuvaksi. Lisää lihapalat ja hauduta niitä hiljalleen kannen alla noin 3-4 tuntia.
2. Hakkaa kypsät lihapalat veitsellä silpuksi korianterin ja sipulin kanssa. Jos liha tuntuu kuivalta, lisää sekaan vähän lientä. Riko munat yksitellen kuppiin ja sekoita rakennetta kevysti rikki haarukalla. Paista munat öljyssä.
3. Nosta rieskojen pinnalle ensin paistettu muna ja levitä päälle leipäseosta. Mausta chili- tai luumukastikkeella. Kääri rieskat rulliksi ja puolita rullat, jolloin niiden syöminen sormin on helpompaa
Kommentoi reseptiä