Ainekset
Pinnalle
Valmistusohje
Klassinen joulupuuro maistuu tänä vuonna kookokselta. Puuro sopii aaton myöhäiseksi aamupalaksi, lounaaksi tai välipalaksi.
1. Mittaa kattilaan riisihiutaleet, kookosmaito, kaneli, vaniljasokeri ja suola. Vispilöi tasaiseksi ja kuumenna kiehuvaksi.
2. Keitä kannen alla hiljaa poreillen noin viisi minuuttia ja nosta kattila liedeltä.
3. Anna puuron vetäytyä vielä muutama minuutti.
4. Jaa se kauniisiin annosmaljoihin ja ripottele pinnalle paahdettuja kookoshiutaleita, pakastepuolukoita ja ripaus ruokosokeria.
Katso myös:
Joulupuuro, Ruoka.fi
Riisipuuro uusin maustein – Ruususen riisiherkku, Ruoka.fi
Aattoaamun joulupuuro, Kotiliesi.fi
Kommentoi reseptiä