Tomin pienet kotisivut

Jolla

Minulla on työnalla Jollalle pari ohjelmaa, joita ajattelin laittaa tälle sivulle näkyviin.

MythTV remote

Vielä varsin keskeneräinen, mutta käyttökelpoinen. Jos tahdot auttaa, voit osallistua GitHubin kautta. Löytyy GitHubista.

TJ-sovellus Jollalle

Varusmiesaikanani kirjoitin Tänään jäljellä -sovelluksen Jollalle ja myös sen lähdekoodit löytyvät Githubista. Lisäksi se on saatavilla Jollan Harbour-sovelluskaupasta. Toiveita jatkokehityksen suhteen sekä keskustelua siitä voi käydä Githubissa bugiraporttien kautta.

Pieni puhelinhistoriani

Ensimmäinen ns. älypuhelimeni oli niinkin erikoinen laite kuin Openmoko Neo FreeRunner. Se ei ollut kovin kummoinen puhelimena ja akku ei erinäisistä syistä kestänyt kovin kauaa. Sen korvasi vähäksi aikaa Samsungin Galaxy 5, joka oli ihan kiva "pikku-Androidi", mutta sen ohjelmistot tahtoivat jäädä kehityksen kelkasta (viimeinen versio oli "Froyo" eli 2.2) ja monikosketustuki puuttui. Sitten hommasin Nokian N9 eli palasin takaisin nokialaisiin, joilla aloitin aikoinaan. Se olikin hieno puhelin ja sen siroa ulkomuotoa kaipaan vieläkin Jollan omistajana, mutta ohjelmistotuki on päättynyt ja ohjelmistot ovat vanhentuneita.