Tomin pienet kotisivut

Minä

Olen Tomi Leppänen, tietojenkäsittelytieteen opiskelija Itä-Suomen yliopistossa. Asustelen opiskeluaikanani Joensuussa, mutta olen kotoisin pienestä Rääkkylän kunnasta.

Minulla on myös toiset omat kotisivut osoitteessa http://tomin.dy.fi/, joilta löytyy lähinnä harrastuksiin liittyvää sisältöä. Valitettavasti ne sivut ovat nyt hieman heikossa hapessa, kun en ole niitä jaksanut korjailla.

Olen myös aktiivinen jäsen Ubuntu Suomen keskustelualueilla nimimerkillä Tomin.

Harrastukset

Ohjelmointi
Koodailen huvikseni koneelle lähinnä Pythonilla, Arduinolle C++:lla ja Jollalle JavaScriptillä ja QML:llä. Joitain koodauksia löytyy GitHubista.
Tietokoneet
Linux-harrastaja: ylläpidän omaa palvelinta, kotisivuja, yms. Lähisuvun IT-tuki on tuttu juttu. Kotelomodausta olen myös vähän harrastanut.
Elektroniikka
Mikrokontrollerit (Arduino), omat kytkennät ja piirilevyt, yms. Olen DIY-ihmisiä tässä suhteessa - Harmi ettei Joensuusta löydy Hacklabia.
Muuta
Lisäksi tykkään katsoa TV-sarjoja, lukea ja hieman pelatakin.

Yhteystiedot

Minua ei voi löytää suosituimmista sosiaalisen median palveluista, koska en niitä käytä. Ole siis vanhanaikainen ja laita sähköpostia. Sitä voi laittaa aina, spämmätä ei tietenkään saa: tomi piste leppanen at telemail piste fi.

XMPP (ensin kannattaa lähettää sähköpostia): tomin at jabber piste fi.

Puhelinnumero löytyy niiltä, jotka sen tarvitsevat tai sitten he voivat kysellä sitä minulta.